Om Aristoi

Er tøj og mode blot beklædning?

I vores optik er mode tillagt meget mere værdi. Hvis tøj kun er materialer som vi bærer for at dække og varme vores krop, så er den italienske kunstners - Leonardo Da Vinci - skitsering af en smuk adelskvinde blot en lang række farvekombinationer af maling på et hvidt lærred.

Aristoi tror på, at mode er kunst. Portrætmaleriet - Mona Lisa - er et mesterligt udført kunstværk, fordi det sætter spørgsmålstegn ved motiv, udtryk, komposition og hele dets illusion. Mode er levende og håndgribeligt, og den gør hver enkel stilbevidst modeentusiast til et mesterværk, hvorfor det er kunst på samme niveau, som den du finder på Louvres vægge i Paris.

Aristoi beskæftiger sig med distribution af eksklusive designervarer, hvorfor en af vores væsentligste opgaver er at udstyre dig med redskaber således, at du kan fuldføre dit eget personlige mesterværk i form af et bemærkelsesværdigt outfit.Fordi mode er et kunstnerisk udtryk, er det hermed også sagt, at beklædning i vores samtid ikke kun fungerer som de fysiske rammer for vores velbefindende. Det er et håndværk, som kræver, at vi er nytænkende, innovative og modige. Som online-virksomhed ønsker vi at skabe et univers, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse og finde din indre kunstner.Beundringsværdige designere har gjort forarbejdet for os og skabt imponerende designs, og Aristois opgave herfra er at vise dig mulighederne for at udfolde kreativiteten. Kunsten opstår, når din indre artist sammensætter dét outfit, der afspejler din personlige stil - du er, så at sige, ’prikken over i’et’ ifm. at fuldende et mesterligt kunstværk.Vi omfavner forskellighed, fordi vi tror på, at det skaber forudsætningerne for kreativitet. Hermed sagt, skaber det geniale tøjsammensætninger - eller i vores optik; kunstværker.

Gå til shop